Onze werkwijze

Onze werkwijze is uniek in de branche, omdat wij één aanspreekpunt zijn voor alle periodieke elektrische keuringen, er ook voor zorgen dat de herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden én met abonnementen werken. Voor ons heel vanzelfsprekend.

→ Keuren én afwerken = veiliger
→ Eén aanspreekpunt = efficiënter
→ Abonnementsvorm = makkelijker

Abonnementen
Doordat we ook met abonnementen werken, kunnen we exact zien wanneer welk bedrijf weer keuringen nodig heeft. Ze hoeven dit zelf niet in de gaten te houden: dat doen wij. Dit levert een hoop rust op, omdat opdrachtgevers weten dat hun keuringen altijd up-to-date zijn. Lekker makkelijk. Wil je liever een eenmalige keuring en geen abonnement? Dat kan ook.

Alle prijzen zijn maatwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer informatie over onze VKV Keuring Cyclus? Klik hier


Veelgestelde vragen

Meer informatie over keuren? Wij vertellen je graag meer!

Bekijk alle vragen

Een vaste machine keuren: wel of niet? Absoluut. Een vaste machine behoort tot de arbeidsmiddelen en die dienen gekeurd te zijn. Het gaat hier namelijk ook om complexe machines van grote omgang. Zo’n complexe machine keuren wij volgens de NEN 3140 vaste installatie norm.

Lees meer

Het verschil tussen scope 8 en scope 10 zit dus in de focus tijdens de keuring: ligt de focus op brandveiligheid of op veiligheid voor de medewerkers. Dat heeft natuurlijk wel overlap.

Lees meer

Het korte antwoord: ja, als je personeel hebt die met de elektrische installatie werken. De SCIOS scope 8 keuring verwijst namelijk naar de NEN3140 en die is opgenomen in de arbowet.

Heb je geen personeel? Dan is de SCIOS scope 8 niet verplicht, omdat je niet hoeft te voldoen aan de Arbowet. Let op: de Arbowet geldt ook voor verenigingen en stichtingen als daar arbeid wordt verricht.

Lees meer
Bekijk alle vragen

Reviews

VKV Centraal

Google Reviews
4