Onze werkwijze

Onze werkwijze is uniek in de branche, omdat wij één aanspreekpunt zijn voor alle periodieke elektrische keuringen, er ook voor zorgen dat de herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden én met abonnementen werken. Voor ons heel vanzelfsprekend.

→ Keuren én afwerken = veiliger
→ Eén aanspreekpunt = efficiënter
→ Abonnementsvorm = makkelijker

Abonnementen
Doordat we ook met abonnementen werken, kunnen we exact zien wanneer welk bedrijf weer keuringen nodig heeft. Ze hoeven dit zelf niet in de gaten te houden: dat doen wij. Dit levert een hoop rust op, omdat opdrachtgevers weten dat hun keuringen altijd up-to-date zijn. Lekker makkelijk. Wil je liever een eenmalige keuring en geen abonnement? Dat kan ook.

Alle prijzen zijn maatwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer informatie over onze VKV Keuring Cyclus? Klik hier


Veelgestelde vragen

Meer informatie over keuren? Wij vertellen je graag meer!

Bekijk alle vragen

De kosten voor het keuren van brandblussers zijn afhankelijk van het aantal brandblussers dat je gekeurd wilt hebben. Je kunt je voorstellen dat het in verhouding meer tijd (en dus geld) kost om voor één brandblusser heen en weer te rijden dan voor meerdere.
Voor één brandblusser kom je bij veel keurmeesters daarom al snel uit op zo’n 30 euro, terwijl je bij 25 brandblussers of meer maar 10 euro per stuk betaalt. Wat zijn bij ons de kosten voor brandblussers keuren? Dat bekijken we liever per situatie. Dus vraag gerust een prijs op voor jullie specifieke situatie!
Maar over het algemeen zie je dus een groot verschil in kosten, vooral als je een klein bedrijf hebt met weinig brandblussers. Daar hebben we bij VKV Centraal iets op bedacht!

Lees meer

Meestal gaat het bij een keuring van valharnas over grote aantallen. We komen naar de locatie waar de diverse valbeveiliging zich bevindt en op één dag keuren we alles wat aanwezig is. Maar, we kregen steeds vaker de vraag of de keuring van één valharnas ook mogelijk is.

Leuke vraag! Dat waren we niet gewend, omdat we vooral voor grotere organisaties werken. Maar we merkten meteen dat we het een hele leuke vraag vonden. Voor zzp’ers is dit ook een heel relevante vraag. Gelukkig helpen wij ook graag de kleinere ondernemers vooruit. Dus kun je ook één valharnas laten keuring: ja, wij verzorgen ook de keuring van één valharnas.

Lees meer

De NEN 2484 keuring heeft te maken met klimmaterialen. Dit gaat over trappen en ladders. Yes, ook die dienen gekeurd te zijn! Een val is zo gemaakt. Zorg er in ieder geval voor dat dit niet komt omdat het materiaal niet op orde is. Dat is heel makkelijk te voorkomen door een NEN 2484 keuring.

Even voor de duidelijkheid: het gaat bij een NEN 2484 keuring om draagbare ladders en trappen. Ze moeten verplaatst kunnen worden. Vaste trappen horen hier dus niet bij. Ook rolsteigers horen niet bij deze NEN norm. (Rolsteigers worden gekeurd volgens de NEN 1004 norm.)

Lees meer
Bekijk alle vragen

Reviews

VKV Centraal

Google Reviews
4